АГРА-ВИНАРИЯ – специална оферта за настаняване в хотел “Лайпциг”

business2

От 24 до 28 февруари 2016г. ще се състои международната селскостопанска изложба АГРАнай-голямата платформа на агробизнеса в Югоизточна Европа.
Изложбата е част от МЕГАФОРУМ ЗА АГРОБИЗНЕС, ХРАНИ, ВИНО И ТУРИЗЪМ, чието начало бе поставено през 2015 година. Той включва седем изложения, представящи селското стопанство, хранителната и винената индустрия, винения и кулинарния туризъм. Новият формат привлича повече посетители специалисти и създава по-добри маркетингови възможности за участниците.
Повече информация за АГРА можете да намерите тук.

По същото време ще се проведе и международната изложба за лозарство и винарство  ВИНАРИЯ - най-престижното изложение на бранша в Югоизточна Европа с активно участие в създаването на новите традиции на българското вино.

Изложбата се организира от Международен панаир Пловдив под егидата на Министерството на земеделието и храните на Република България и със съдействието на Националната лозаро-винарска камара. Уникалният  ГРАД НА ВИНОТО е основен акцент в обновяването на изложбата. Той представя по модерен начин колекциите на водещи  производители на алкохолни напитки, а също – храни и гурме кулинария, в атрактивна среда и завладяваща атмосфера. Очаква се засилено присъствие на чуждестранни търговци и еножурналисти; майсторски класове на енолози; ексклузивни презентации на наградени вина; културна програма. Подробности можете да намерите тук.

Любезно ви предлагаме настаняване в хотел “Лайпциг” с нашата специална оферта!

Остави коментар