Модерният хотел в Пловдив

virtual2

 

Хотел в самия център на Пловдив

Местоположение на хотел Лайпциг - Пловдив

 

Хотел Лайпциг е разположен в самия център на град Пловдив, в подножието на Бунарджика. Хотелът е само на няколко минути от забележителностите и културните центрове в сърцето на града – паметникът на Альоша, Стария град, множеството картинни галерии, Пловдивският панаир и Главната улица. В близост се намират и повечето административни сгради на много от институциите. Отличното местоположение в центъра на Пловдив е предимство за гостите на хотела – бързо достигат до всички тези места за развлечение и пестят ценно време за още забавления.

 

Какво Ви предлага хотел Лайпциг Пловдив?

 

Хотел Лайпциг - Пловдив

Разполагате с всички удобства, за да се превърне престоят Ви в приятно изживяване. Хотел Лайпциг Пловдив предлага 52 модерни стаи и 11 обновени апартамента за Вашия комфорт.

На разположение на бизнес гостите на хотел Лайпциг Пловдив е конферентен център с 6 конферентни зали с различен капацитет – от 16 до 200 места. Залите са оборудвани с нова и професионална техника за успешно представяне на Вашите бизнес проекти. Конферентен център Лайпциг Пловдив предоставя условия за реализиране на бизнес събития – бизнес срещи, семинари, обучения, пресконференции, презентации на различни теми и всякакви инициативи.

Ресторант Лайпциг Пловдив е подходящо място за провеждане не само на корпоративни събития, а и на семейни тържества в уютна и дискретна обстановка с подчертана елегантност. Без значение дали празнувате рожден ден, юбилей или сватба, Вашият семеен празник ще е едно незабравимо изживяване. За Вашите приказни и запомнящи се моменти, залата ще бъде украсена по вкуса Ви.

Фоайе на хотел Лайпциг - ПловдивБлагодарение на своето централно местоположение, хотел Лайпциг Пловдив е удобен и за всеки турист. В центъра на града гостите на хотела могат да се отдадат на различни занимания – да посетят забележителности, да ползват разнообразни услуги – ресторантимузеигалерии или пък да се разходят из Главната улица на Пловдив.

 

Предимства на град Пловдив

 

Plovdiv – European Capital of Culture 2019, #Plovdiv2019Европейска столица на културата за 2019

Концепцията „Заедно“,  с която Пловдив спечели инициативата,  обединява хора от различните поколения, етноси, вероизповедания, с различни професии и единна визия за културното развитие на града и целия Южен централен район на България. Благодарение на стратегията, в Пловдив ще се развият изцяло няколко важни публични пространства като например Тютюневите складове със своята забележителна архитектура, хълмовете и много други, преосмислени като площи за култура, спорт, отдих и забавления . Концепцията има и отделен стълб от проекти, свързани с новите технологии, екологията и здравословния начин на живот.

 

Бизнес срещи в бизнес хотел Лайпциг

Бизнесът се среща в Пловдив

Пловдив отдавна присъства на бизнескартата не само в национален, но и световен мащаб. Добрата локация на града и ролята му на административен център са предпоставка за успех на всяко бизнес начинание.. Добре разработена инфраструктура предлагаща възможност за използването на всякакъв вид транспорт, Международния панаир, близостта на летище Пловдив, индустриалните зони в града са само малка част от условията, които ще спомогнат за стартирането и развитието на бизнес, способен да реагира и на най-динамичните промени.

shopping

Пазаруване/Шопинг Дестинация

Отличната локация в центъра на Пловдив на хотел „Лайпциг” предоставя на своите гости уникалната възможност да съчетаят приятната разходка с разтоварващ шопинг. Предпочитана спирка в изгодното пазаруване е Главната улица на Пловдив, където са ситуирани магазините на много от реномираните български и чуждестранни марки.. В съчетание с разположените по цялата й дължина кафета и заведения за бързо хранене, Главната улица на Пловдив е мястото за шопинг, което не трябва да пропускате.

Наши клиенти