Вашата сватба в Пловдив – ресторант “Лайпциг”

Предстои Ви сватба в Пловдив?

Скъпи младоженци, ресторантът на хотел “Лайпциг” е идеалното място за Вашето сватбено тържество!

Незабравима сватба в ресторант “Лайпциг” Пловдив

Сватба в ресторант Лайпциг. Изискано тържество в хотел Лайпциг ПловдивПерфектното място за Вашата незабравима сватба в Пловдив, разбира се, е ресторантът на хотел “Лайпциг. Тук ще откриете отлични условия за провеждане както на сватба, изпълнена с разкош, така и за изискано по-малко сватбено тържество. Ресторант “Лайпциг” разполага с климатизирани зали с различен капацитет – с възможност да се организират сватби с поканени до 200 гости.

Залите засияват празнично, когато се добави сватбената украса по Ваш вкус. С множество цветя, балони, красиви свещи и покривки за столовете и масите ще запечатате важните моменти от Вашата сватба в невероятна обстановка. Тържествените маси на ресторант “Лайпциг” Пловдив са още по-красиви и богати, когато се сервират деликатесите на майстор готвача.

 

Комфортна и просторна зала за Вашата сватба – зала Менделсон

1
Бляскавата, просторна и модерна сватбена зала Менделсон е подходяща за едно наистина представително семейно събитие. Тази зала е най-голямата в ресторант “Лайпциг”. Тя е перфектна за провеждане на пищни сватби и може да се преобразява според изискванията на младоженците – сватбена украса, празнично осветление и хубава музика. Вашите желания ще бъдат изпълнени и по отношение на менюто! Младоженците могат да избират ястията за своята сватба, помагайки си с разнообразие от примерни менюта, а при желание, майстор готвачът ще изготви и специално празнично меню за Вашата сватба.

Подарък от нас – апартамент с джакузи за младоженците!

DSC_8880

Специално за младоженците в дългоочакваната първа брачна нощ след тържеството хотел “Лайпциг” предоставя един от най-луксозните си апартаменти с джакузи! За един перфектен завършек на празничния ден. С поднесен комплимент – бутилка пенливо вино и плато с вкусни плодове – за една вкусна вечер…

buket masa svatbari tanc zala MENDELSON

 

 

Направете запитване към нашия сватбен консултант

 

Телефон за контакт със сватбен консултант - хотел Лайпциг Пловдив

За повече информация се свържете с нас на телефон: 0887 654 044.

 

Име (задължително)

Имейл (задължително)

Относно

Съобщение

въведете символите (задължително)

captcha