Заведения в хотел “Лайпциг”

Хотел “Лайпциг” – идеалното място за Вашите тържества

Хотел “Лайпциг” Пловдив предоставя на своите гости възможност да се отпуснат в приятната и изискана атмосфера на ресторанта, лоби бара и градината. Заведенията на хотел “Лайпциг” са подходящият избор както за ободряващо питие, така и за организиране на празненства. На Ваше разположение ще бъдат богата колекция от маркови напитки, стилен и уютен интериор, чудесна празнична декорация и квалифициран персонал. Те ще Ви накарат да преживеете вълнуващи моменти, които да запечатате заедно с Вашите близки и приятели.

Ресторант “Лайпциг”

Ресторант Лайпциг - място за бизнес събития и семейни тържества. Хотел Лайпциг - ПловдивРесторант “Лайпциг” разполага с четири климатизирани и комфортни зали с различен капацитет (200, 80, 60 и 12 места), конфигурация и декорация. Това ги прави мобилни и приспособими, както за сватбени, фамилни и фирмени тържества, така и за по-камерни и романтични празненства и изискани гурме вечери. Гостите могат да вкусят кулинарни специалитети от националната и европейската кухни, подплатени с разнообразие от маркови напитки. Менюто на ресторант “Лайпциг” можете да разгледате ТУК. Вижте повече и на нашата Facebook страница.

Зала Менделсон

Тази зала е най-просторната – с 200 места, и е подходяща за организирани празненства. Тук е иделното място за сватби, родови и фирмени тържества, балове, коктейли и мащабни бизнес срещи. Зала Менделсон на ресторант Лайпциг се преобразява според предпочитанията на посетителите със специално осветление, украса и музикално оформление. Желанията на гостите определят и какво ще бъде поднесено на празничните маси. Богатите примерни менюта на ресторант Лайпциг помагат при всеки конкретен избор.

Зала Лайпциг

Тази самостоятелна зала на ресторант Лайпциг може да посрещне максимум 60 гости. Модерната й декорация и комфортното обзавеждане предразполагат както към романтични празненства, така и към празнуване на именни и рождени дни. Друга привилегия, която ползват гостите на зала “Лайпциг”, е следната: тяхното кулинарно желание е удоволствие за шеф-готвача на ресторанта.

VIP зала А-Ла-Карт

VIP зала А-Ла-Карт е със спокойна и елегантна атмосфера – подходяща както за официални бизнес срещи, така и за романтични вечери. Капацитет – 80 места.

VIP зала Шилер

VIP зала Шилер на ресторант Лайпциг разполага с 12 места, в стил „Ар деко”. Тя обещава изисканост за гурме вечери с подчертано авторска кухня. Насладете се на уютната и комфортна обстановка, невероятни кулинарни идеи и изискани питиета.


White Bar

White Bar, хотел Лайпциг - ПловдивWhite Bar е чудесно начало и завършек на всеки ден с неподражаемия си стил и богато разнообразие от маркови напитки и вкусни ястия. Идеалното място за чаша ароматно кафе с приятели, бърз обяд или щура вечер, изпълнена с усмивки и танци. Разполагаме с перфектната рецепта за Вашето весело прекарване – елегантна атмосфера, приятна музика и професионално обслужване. 
Можете да разгледате менюто на White Bar ТУК.
Вижте повече и на нашата Facebook страница.